Ota yhteyttä!


Kuka olen?

Olen Janika Vanhatalo, syvärentouttaja ja tunnetaito-ohjaaja. Vilpitön haluni on olla avuksi hyvinvoinnin saralla ja lisätä yleistä ymmärrystä rentoutumisen myönteisistä vaikutuksista. Haluan rentouttamisen lisäksi syventää ihmisten tietoutta vuorovaikutuksesta, mielen kiemuroista ja ennen kaikkea tunteista. Olen hyvin kiinnostunut neurotieteistä ja ihmisyydestä. Uteliaisuuteni uuden oppimiseen on jatkuvaa ja pyrin aina linkittämään teorian ja tutkimuksellisen tiedon kokemukseen. Asioille on jokin ymmärrettävä syy, vaikka se ei välttämättä olisi vielä selvillä tai tiedostettua.

Omaan vahvan yrittäjätaustan, toimin tällä hetkellä myös 1980 perustetun perheyrityksemme vetäjänä veljieni kanssa. Opiskelen viestintää ja olen toiminut kouluttajana viestinnän ja hyvinvoinnin alalla. Olen myös kahden aikuisen tyttären äiti.

Vapaa-ajalla opiskelen, luen ja matkustelen. Koirat, hevoset ja musiikki, etenkin laulu ovat myös lähellä sydäntäni. Unelmoin kirjan kirjoittamisesta ja pitkästä lomasta Uudessa-Seelannissa.

EASEL®-tunnetaito-ohjaaja, 2017
PH-ääniresonanssimetodin® harjoittaja, 2015
Integrative9 Enneagram Accredited Practitioner, 2014
MB-Master Coach, 2012

Ota yhteyttä!

Rentona
Janika Vanhatalo
Myllykaari 11 A
38700 Kankaanpää

050 5271 337
janika(at)rentona.fi

Y-tunnus: 2583114-2 (alv. rek.)

 

Varaa aika!

Voit varata ajan rentoutukseen tai ohjaukseen joko puhelimitse tai sähköpostilla. Voit tiedustella aikoja myös yhteydenottolomakkeella. Aikoja on tarjolla joustavasti niin päivisin kuin iltaisinkin kalenterin mukaan. Myös kotikäynnit ovat mahdollisia.

Tarvitsetko viestintäpalveluja?

Rentona palvelee  mielellään yhdistysten ja pienten yritysten viestintäratkaisuissa. Mm logot, mainokset, esitteet ja kotisivut onnistuvat nopeasti ja kilpailukykyisesti. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeeseesi toimiva kokonaisuus.

Laita viestiä!

  Nimi (täytettävä)

  Sähköpostiosoite (täytettävä)

  Aihe

  Viesti

  Hyväksyn, että henkilötietoni kerätään lomaketietojen lähettämisen yhteydessä. Lue lisää Rentonan tietosuojasta.

  Rentona Logo_min

  Rentona
  Janika Vanhatalo
  Myllykaari 11 B
  38700 Kankaanpää
  050-5271337
  janika@rentona.fi