Tietosuojaseloste ja henkilötietojen käsittely

Rentona pitää tarkasti huolta henkilötietojesi suojasta ja käyttää antamiasi henkilötietoja vain siihen tarkoitukseen, johon olet ne itse antanut. Henkilötietoja käsitellään Suomen lakien velvoittamalla tavalla.

Rentona kerää ainoastaan asiakassuhteelle merkittäviä tietoja asiakasrekisteriin sinun itsesi antamista tiedoista asiakassuhteen aikana joko puhelimitse, verkkosivujen kautta, sähköpostilla tai Rentonan vastaanottotilassa vieraillessasi. Keräämme ainoastaan nimi-, puhelin- ja osoitetiedot.  Rentona käyttää antamiasi henkilötietoja tilausten, laskutuksen, perinnän, asiakkaan yhteydenottojen, asioinnin ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Rentona ei kerää tietoja suoramarkkinointia varten. Voit halutessasi tarkastaa tai pyytää poistamaan tietosi rekisteristä milloin tahansa. Pyynnön voi tehdä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen: janika@rentona.fi.

Rentona ei kerää sivuillaan analyysitietoja kävijöistä. Rentonan sivustoilla saattaa olla linkkejä muiden yritysten tai yhteisöjen internet-sivustoille. Rentona ei vastaa näiden sivustojen sisällön oikeellisuudesta tai sivustojen tietoturvasta.

Rentonan toiminta perustuu luottamukselliseen suhteeseen asiakkaan ja yrityksen välillä. Rentona säilyttää asiakastiedot vain sähköisesti salasanasuojatulla pilvipalvelulla. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Rentona siirtää asiakastietoja ainoastaan kirjanpitäjälleen, joka huolehtii henkilötietojen turvallisuudesta asianmukaisella tavalla.

Tietosuojarekisterin ylläpitäjä
Rentona
Y-tunnus: 2583114-2
Janika Vanhatalo
Myllykaari 11 A
38700 Kankaanpää
050 5271 337
janika(at)rentona.fi

Päivitetty 24.4.2018